DAMARA DE – GANTI AYANG ( Official Music Video )

  • Post category:Songs
  • Post comments:0 Comments



Title : Ganti Ayang
Voc : Damara De
Songwritter : Miqbal GA
Arr : JF Pro
Produksi : Adhigana Music
Location : Waroeng Kuning Blitar

LIRIK
Mosok to aku mbok larani
Rasane iseh koyo ngimpi
Ngopo to kowe bedo
Karo janji jaman semono
Bakal bebarengan ngasi tuo

Tresno wes kadung tak tandur
Kowe malah milih mundur
Aku rela sing penting kowe bahagia

Lemes bestie atiku porak poranda
Sing tak tresnani tego malah mendua

Aku rekoso berjuang
Kowe milih ganti ayang
Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua

Mosok to aku mbok larani
Rasane iseh koyo ngimpi
Ngopo to kowe bedo
Karo janji jaman semono
Bakal bebarengan ngasi tuo

Tresno wes kadung tak tandur
Kowe malah milih mundur
Aku rela sing penting kowe bahagia

Lemes bestie atiku porak poranda
Sing tak tresnani tego malah mendua

Aku rekoso berjuang
Kowe milih ganti ayang
Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua

Lemes bestie atiku porak poranda
Sing tak tresnani tego malah mendua

Aku rekoso berjuang
Kowe milih ganti ayang
Tegel tenan nda aku ngasih mengkis dua

Seko kaliurang aku mlaku dewe
Aku ngene wes manut dalane gusti
Antara cinta dan dusta malah dadi pie iki
Kowe milih ganti ayang sing toptopan
Kowe milih ganti ayang sing toptopan

#adhiganamusic #damarade #gantiayang

Produksi : Adhigana Music
FB : Adhigana
IG : @AdhiganaMusic
#DAMARA #GANTI #AYANG #Official #Music #Video
Adhigana Music

Leave a Reply