INTAN CHACHA – RUNTAH (Official Music Video) Ngan naha atuh beut dimumurah?…

  • Post category:Songs
  • Post comments:0 Comments



INTAN CHACHA – RUNTAH (Official Music Video)
Executive Producer : Sentra Musik Indonesia

Song Writer : Doel Sumbang
Vocal : Intan Chacha
Title : Runtah

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

#sentramusikindonesia #intanchacha #runtah
====================================================
Link Smart Url :
Instagram : https://smarturl.id/smi-ig.id
Facebook : https://smarturl.id/smi-fb.id
Subscribe : https://smarturl.id/smi.id

√ LIKE👍
√ SUBSCRIBE 🔔
Jangan lupa untuk 💛 SUBSCRIBE LIKE & SHARE 💛 Terima kasih telah menonton.

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
#INTAN #CHACHA #RUNTAH #Official #Music #Video #Ngan #naha #atuh #beut #dimumurah
SENTRA MUSIK INDONESIA

Leave a Reply